Nødebo IF fodbold er i en positiv udvikling og målsætningen for 2020 er, at vi skal have en endnu flere Nødebo borgere til at spille fodbold på grønsværen, piger, drenge, unge og gamle, vi har plads til alle! Der er også plads til dig eller dine børn på et af vores hold. Er du forælder, bedsteforælder eller bare fodboldinteresseret og ønsker at involvere dig i klublivet, så har vi helt sikkert også brug for og plads til dig.
 
Nødebo IF fodbold er drevet af frivillige kræfter, så der er altid brug for en hjælpende hånd. Uanset om du ønsker at være spiller, træner, leder, hjælper eller noget helt femte så skal du være meget velkommen i fodboldklubben.
 
Vi glæder os meget til endnu en spændende sæson, hvor sjov, leg, udvikling og kammeratskab er i fokus.

Fodboldskole 2020

Så er tilmeldingen til sommerens fodboldskole åbnet. I uge 29 i 2020 afholder ProDefending fodboldskole i Nødebo for U8-U15.
 
Fodboldskolen afholdes af ProDefendings deres dygtige trænere. Camp prisen er 999 kr. for alle 5 dage. Fodboldskolen afholdes hver dag i tidsrummet 9.00-14.00. Frokost kan tilkøbes for 250 kr. for 5 dage (frokosten er selvfølgelig hjemmelavet: 2xLasagne, 2xPastasalat med Kylling, Frikadeller gris el. kylling m. pasta/kartoffelsalat/grønsager).
 
Tilmelding til fodboldskolen sker på ProDefendings hjemmeside (tilmeldingen er åben).
Tilmelding til frokost sker på email: futsalsjov@gmail.com
 
I kan tilkendegive på Holdsport om I ønsker at deltage på fodboldskolen i uge 29. Men endelig tilmelding sker på ProDefendings hjemmeside
 
Prisen er på niveau med DBU & DGI, men trænerkvaliteten er væsentlig højere - Vi håber rigtig mange Nødebospillere vil benytte sig af dette tilbud. Campen er åben for alle i alderen U8-U15.
 
Bedste hilsner
Fodboldudvalget i Nødebo IF